Keymetrics

SAS Institute får storkund med Riksbanken

Efter en upphandling har Riksbanken valt ut SAS Institute som leverantör.

Riksbankens ansvarar för landets penningpolitik och ska främja ett säkert och effektivt betalningsväsende. För att stödja arbetet med penningpolitik och finansiell stabilitet har Riksbanken valt ett system baserat på produkter från SAS Institute, där Knowit står för vidareutveckling och förvaltning.

– Vi är mycket stolta och glada över att Riksbanken ger SAS förnyat förtroende för ett av deras mest centrala verksamhetssystem. För SAS har det även varit av strategisk vikt att vi dessutom har en långsiktig plan att tillsammans framtidssäkra och modernisera med vår senaste teknologi, säger John Carlbäck, kundansvarig för Riksbanken, från SAS.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nordens största mötesplats inom e-handel söker account managers