Keymetrics

Podden: Susanne Persson från Oath delar med sig av sina insikter

I det här avsnittet av Destination Digital pratar vi med Susanne Persson som är Sverigechef på Oath sedan sommaren 2017 och leder säljarbetet, utvecklingen av den svenska organisationen och kunderbjudandet.

Susanne rekryterades till Oath från Aller Media där hon bland annat var Head of programmatic. Innan dess var hon affärsutvecklingschef på Bonnier Publications och innan dess olika roller inom sälj och säljledning på Matchad, Expressen, Metro International, Wrigley och Mentor Online. Med andra ord har Susanne koll på vad annonsörer förväntar sig idag från marknaden.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Marknadschefen: “Jag provocerar hellre än går obemärkt förbi”