Keymetrics

Om du vill slippa att bli spårad ska du använda Duckduckgo

Sökmotorn Duckduckgo vill se till att spårningsprogram ska sluta följa dig på internet.

Om du vill slippa att bli spårad och du värnar om din integritet så finns det faktiskt alternativ till Google. Sökmotorn heter Duckduckgo och vill se till att din integritet är skyddad.

I sökmotorn finns olika funktioner som gör att du själv kan bedöma hur bra sajter är på att värna om din integritet. Bland annat rankas sajter utifrån hur mycket data som sparas om dig. I appen får du också summerad information om alla oändliga användaravtal som vi ofta godkänner på studs.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Google vill bli innehållsleverantör – nu spelas poddar i sökresultatet