Keymetrics

”En titt på 2017 genom en statistikers ögon”

Pamela Davidsson på Internetstiftelsen har sammanställt förra årets internetstatistik i ett blogginlägg. Bland annat får vi veta att Sverige passerade 10 miljoner invånare, att Facebook fyllde tonåring och att rekordmånga svenskar deklarerade digitalt.

Blogginlägget innehåller en mängd statistik där du kan grotta ned dig i förra årets händelser.

Här kan du läsa hela inlägget En titt på 2017 genom en statistikers ögon.

På bild: Pamela Davidsson. Fotograf: Kristina Alexanderson

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nielsen
Nielsen delas upp i två bolag