Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Carola Lundell ska satsa på egen verksamhet

Carola Lundell som varit ansvarig för tillväxtaffärer på TV4 väljer nu att lämna för att satsa på eget.

Vem som kommer att ta över hennes roll är i nuläget oklart. Arbetsgrupperna inom området tillväxtaffärer rapporterar tills vidare till operativa chefen Mathias Berg.

– Jag är jättestolt över min och mitt teams insats. När jag klev in på TV4 för över tre år sedan så fanns varken Köket, ENT eller Woo och det har varit en fantastisk resa från workshops, powerpoints och business cases i Excel till fullt realiserade tjänster och produkter. I dag är Woo den största svenska räckviddsaktören inom avod, Kökets ekosystem har vuxit och omsätter 60 miljoner kronor inklusive Kökets favoriter, och ENT har gjort ett stort avtryck i talangvärlden och med sin Youtube-kanal, säger Carola Lundell i ett pressmeddelande.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>