Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Swish i en display-banner med Plan International

För att locka fler att skänka pengar till Plan International har Bizkit Havas tagit fram en Swish-banner.

När surfaren interagerar med bannern så öppnas Swish direkt. Med andra ord är flera steg borttagna vilket gör öka konverteringen.

”För oss är det viktigt att hela tiden testa nya vägar som gör att vi kan öka tillgängligheten och underlätta för människor som vill vara med och skänka en gåva, inte minst i katastroflägen. Swish är en av de viktigaste betalkanalerna idag så det här känns jättespännande att prova,” säger Louise Karlander, marknadschef på Plan International Sverige, i ett pressmeddelande till Dagens Media.

Att kunna baka in Swish i en banner öppnar upp helt nya möjligheter för kampanjer av olika slag. Ska bli spännande att se vad fler kreativa byråer kan komma på.

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>