Keymetrics

Sophia Rosvall ny nordisk marknadsansvarig för Pega

CRM-leverantören Pega gör en storsatsning på den nordiska marknaden och anställer nu Sophia Rosvall som marknadsansvarig.
Sophia kommer närmast från IBM där hon varit marknadsansvarig för Analytics och Big Data.
– Vi växer kraftigt i Sverige och stärker nu vår organisation i Stockholm. Med sin specifika erfarenhet från branschen är Sophia precis det tillskott vi söker och vi är väldigt glada över att ha henne ombord, säger Derk-Jan Brand, chef för Pega i Norden och Benelux.
– Pega är ett innovativt företag med tekniska lösningar i absolut teknisk framkant. Redan i dag använder några av Sveriges största företag Pegas lösningar och jag ser fram emot att ytterligare stärka företagets närvaro på både den svenska och nordiska marknaden, säger Sophia Rosvall.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Proof Analytics öppnar kontor i Indien