Keymetrics

Nintendo vill satsa ännu mer på mobilspel

Nintendo gasar på och tänker satsa ännu mer på mobilspel, det visar uppgifter från The Wall Street Journal.
Nintendo har endast släppt ett fåtal mobilspel, senaste Animal Crossing: Pocket Camp, men nu kommer alltså uppgifter om att de planerar att skapa betydligt fler spel för mobilen.
Enligt The Wall Street Journal kommer speljätten att inleda samarbeten med flera utvecklare av mobilspel för att kunna släppa ännu fler spel. Förra månaden meddelade Nintendo att de siktar på att släppa 2-3 mobilspel per år.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Studie: Ingen korrelation mellan online och offline