Keymetrics

Mailchimp automatiserar välkomstmail

Den enormt populära mailutskicksmotorn Mailchimp satsar allt mer på automatisering.
Senaste funktionen som rullas ut tar hand om välkomstmail till nya prenumeranter av exempelvis e-postbaserade nyhetsbrev.
”MailChimp’s automations are like a second brain for your business. They can help you do things you don’t want to do, or can’t do, or don’t have time to do. Things like, say, sending a bunch of welcome emails to all those new subscribers. Automatically,” skriver Mailchimp.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Rikta sökannonser till kombinerade målgrupper med Google Ads