Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Intresseanmälan: Ny onlineutbildning inom digital marknadsföring

I början av nästa år släpper Dagensanalys.se en onlinekurs i digital marknadsföring tillsammans med experten Simon Myringer.

I kursen får du lära dig och direkt implementera förbättringar på ditt företags digitala marknadsföring. Kursen berör områden som digital marknadsanalys, Google analytics, sökmotorsmarknadsföring, sökmotorsoptimering, sociala medier marknadsföring, e-postmarknadsföring, affiliatemarknadsföring och mycket mer!

Kursen består av:

  • Textmaterial som du kan studera när du har tid
  • Videomaterial med förklaringar och “how-to:s”
  • Uppgifter som du direkt kan testa på din verksamhet.

Det är en kurs som passar dig som vill lära dig mer om digital marknadsföring, oavsett om du jobbar med det i ett strategiskt perspektiv eller arbetar med mer ’hands-on’ och vill lära dig mer.

För dig som läser kursen kommer du att få flera insikter och verktyg som kommer hjälpa dig och din verksamhet att jobba mer digitalt.

Här kan du göra en intresseanmälan så att vi kan skicka ut information till dig nära kursstarten närmar sig:

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>