Keymetrics

Instagram testar ny meddelande-app

Facebookägda Instagram meddelade igår att de just nu testar en separat meddelande-app med namnet Direct. Detta blir den sociala mediejättens tredje chattverktyg tillsammans med populära WhatsApp och Messenger.
Appen Direct kommer initialt att släppas på försök i Chile, Israel, Italien, Portugal, Turkiet och Uruguay. När användaren har installerat appen försvinner den inbox-funktion som finns i Instagram och meddelanden kan istället ses i Direct.
”With hundreds of millions of people using Instagram Direct, today we’re announcing a test of a standalone Direct app. It’s fast, visual and super fun. Only in six countries to start but can’t wait for you all to try it”, kommenterar Kevin Weil, vice president of product på Instagram, i en tweet.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Målgruppsanpassad kommunikation gav resultat