Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Har du nyligen tagit examen och ser fram emot ditt första analysjobb?

Önskar du landa ditt första jobb efter examen? Carat erbjuder en spännande analystjänst där du har möjlighet att jobba mot några av Sveriges starkaste varumärken.

Academic Work söker en Insight Executive till Carat Insight, en del av Dentsu Aegis Network.

Rollen som Insight Executive kan närmast beskrivas som en Junior analytiker. Tjänsten karaktäriseras av tätt samarbete med två Insight Managers för att tillsammans leverera undersökningar och analyser till deras uppdragsgivare för att kunna ge insikter som för deras marknadsföring framåt.

Du kommer att lära dig var i processen dina analyser ska in och vilka insikter som behövs tas fram. Utifrån kundens olika utmaningar kommer du tydligt se vad du kan hjälpa dem med avseende insikter och vilka metoder som ska användas för att nå dit. Tjänsten kommer att vara dynamisk och dagarna styrda av de parallellt aktiva projektens behov.

Du kommer till exempel att göra: 

* Konkurrensanalyser
* Målgruppsanalyser
* Varumärkestracking
* Kampanjmätningar

Är du intresserad? Klicka här för mer information och för att skicka in din ansökan.

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>