Keymetrics

Här är sajterna svenskarna inte klarar sig utan

Vilka sajter klarar sig svenskarna inte utan? Svaret får vi i Audience Projects senaste rapport om hur vi konsumerar nyheter.
Google, Facebook och Aftonbladet toppar listan över de sajter som svenskarna inte klarar sig utan.

Google och Facebook toppar för övrigt listan i samtliga länder (USA, Storbritannien, Sverige, Finland och Danmark) förutom i Norge där vi hittar den norska dagstidningen vg.se på en andraplats efter Facebook. Google hamnar på tredje plats.
Här hittar du hela rapporten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Två ägg: Vad hände med Adblockers?