Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Försäljnings- och marknadschef till Vinoteket

Är du en kreativ själ med entrepenörsanda? Har du tidigare erfarenhet av digital marknadsföring och försäljning? Då kan tjänsten som försäljnings- och marknadschef Vinoteket vara något för dig!

Academic Work söker en försäljnings- och marknadschef till Vinoteket.

Som försäljnings- och marknadschef kommer du att arbeta och ansvara för försäljningen samt ha budgetansvar för såväl försäljning som marknadsföring. Du förväntas att ta ett helhetsgrepp över all marknadsföring, alltifrån övergripande strategiarbete till taktiskt utförande på daglig basis som gör att de uppsatta tillväxtmålen nås.

Vidare ansvarar du för att företagets övergripande målsättning inom försäljning bryts ner till konkreta handlingsplaner samt att dessa genomförs och följs upp. Du ansvarar även för att följa upp och säkerställa att försäljningsaktiviteterna genererar i ökade marknadsandelar. Rollen innebär även att ha viss kontakt med externa byråer i samband med olika försäljnings- och marknadsprojekt.

Är du intresserad av tjänsten? Klicka här och skicka in din ansökan redan idag!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>