Keymetrics

Dalai Lama släpper en egen app för iPhone

Undrar du vad Dalai Lama håller på med nuförtiden? Nu har du chansen att följa honom, han har nämligen släppt en egen app.
Appen lovar användarna nyheter, bilder och videor på den 82-årige spirituella ledaren. Appen, som för enkelhetens skulle heter Dalai Lama, släpptes förra veckan och finns för närvarande endast för iOS-användare. Dock inte om du bor i Kina, där den har blockerats från App Store.
Dalai Lama har redan ett Twitter-konto med över 16 miljoner följare.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Oracle skapar digital transformations-studio hos Epicenter