Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

CRM Marketing Manager till Stockholm Live

Stockholm Live söker en ny kollega till deras marknads- och kommunikationsteam i rollen som CRM Marketing Manager.

Som CRM Marketing Manager får du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla CRM-arbetet vidare på Sveriges största evenemangsarenor. Stockholm Live söker dig som har en god analytisk förmåga för att naturligt förstå kundresor och sätta dig in i undersökningar, siffror och statistik.

Rollen innebär bland annat: 
• Övergripande strategiskt och operativt ansvar för all CRM-bearbetning och automation för kunder till våra arenor, Friends Arena, Ericson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet, samt turistattraktionen Skyview.
• Ansvar för företagets besökardatabas och samtliga utskick som görs till våra målgrupper; besökare, kunder och partners.
• Framtagning och implementering av kommunikationsplan och kampanjer för CRM-arbetet i nära samarbete med dina kollegor på marknadsavdelningen.
• Ansvarig för uppföljning av nyckeltal, analyser och segmentering av databasen för att presentera detta internt samt mot potentiella partners.
• Kravställa, analysera statistik i kundundersökningar och presentera rapporter och löpande uppföljning för ledningen och utvalda intressenter.

Är du intresserad? Här hittar du mer information och skickar in din ansökan!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>