Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Breakit som går fortsatt med förlust firar omsättningen

Nysatsningen Breakit, som skriver om startups och ekonomi, kör vidare med nytt riskkapital och förluster. Men glädjen i företaget är stor för omsättningen har ökat.

”Igår kunde vi på Breakit nämligen fira ett nytt omsättningsrekord. 2017 kommer vi att omsätta drygt 12 miljoner kronor och samtidigt mer än halverar vi förlusten till cirka 0,5 miljoner kronor,” skriver Stefan Lundell som är medgrundare och innehållschef.

Stefan och resten av gänget på Breakit hoppas nu få in ännu en hög med pengar för att fortsätta sin satsning och nå målet – att putta ned Dagens Industri från tronen.

”Nu laddar vi för en ny, kraftig omsättningsökning under 2018 och jag kan redan nu utlova nya miljonförluster. Eller rättare sagt, jag tycker att Breakit ska fortsätta att förlora pengar även nästa år. Förklaringen är enkel – tillväxt måste kosta och skapar lönsamhet på sikt,” fortsätter han.


 

Behöver du en text?
Textbyrån Connected Work skriver allt från produktbeskrivningar, blogginlägg, pressmeddelanden och debattartiklar. Vi är grymt duktiga, säger våra kunder.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>