Keymetrics

SurveyMonkey och Cint samarbetar

Enkätplattformen SurveyMonkey och panelföretaget Cint samarbetar för att expandera SurveyMonkey Audience globalt.
SurveyMonkeys globala panel har nu tillgång till Cints paneler i mer än 100 länder och kan därmed jobba med marknadsundersökningen på 16 olika språk.
“We are thrilled to partner with SurveyMonkey to provide SurveyMonkey Audience users a programmatic and simple way to conduct effective market research globally, and at scale”, kommenterar Jake Wolff, executive vice-president, Americas på Cint.
 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Användarnas egna bilder gav jättelyft