Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Sökes: Kreativ PR & Communications Manager

Är du skicklig på att skapa slagkraftigt innehåll och övertyga med din kommunikation? Har du passion för sociala medier och IOT? Då kan rollen som PR & Communications Manager passa dig!

Sigma Connectivity söker en kreativ PR & Communications Manager.

I rollen ansvarar du för att skapa, utveckla och effektivisera kommunikationen på Sigma Connectivity. Rollen är bred och innefattar extern och intern kommunikation, PR samt marknadsföring.

Du hanterar relationer med media och företagets världsledande klienter. Som ambassadör kommunicerar du ut teknologiska framsteg genom Story Telling och lyfter interna berättelser för Employer Branding. Du skapar innehåll på hemsidan och i sociala medier, planerar events och är aktiv i din trendspaning inom Tech branschen. Du samarbetar med företagets managers, säljare, ingenjörer och HR i ditt skapande av innehållet i kommunikationen.

Låter det intressant? Här hittar du mer information och skickar in din ansökan!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>