Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Specialist inom sociala medier sökes till HeadBrands

Är du en expert på sociala medier? Då ska du söka jobbet som Social Media Specialist hos HeadBrands.

I rollen som Social Media Specialist är du en viktig del i HeadBrands fortsatta satsning på närvaro i sociala medier. Du har en central del i företagets strategi för sociala medier där du genom research och närvaro i de digitala kanalerna identifierar potentiella vägar för att integrera med målgruppen på ett attraherande sätt.

Du ansvarar för flera olika konton där du anpassar text och innehåll efter kanal och målgrupp. För att lyckas skapa attraktivt och träffsäkert innehåll är omvärldsbevakning en förekommande del av din arbetsdag. Innehållet följer du sedan upp via mätverktyg. Du kommer att optimera alla företagets profiler i sociala medier samt övervaka branschen i sociala medier för att se så att ni följer och blir följda av rätt aktörer.

Tycker du att tjänsten låter intressant?

Här hittar du mer information kring tjänsten samt ansöker!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>