Keymetrics

Rykte: Apple lanserar Netflix-konkurrent nästa år

Tech- och nätaktörerna har kommit fram till att framtiden är inom rörlig bild och underhållning. Amazon, Netflix, Hulu, HBO och så många fler får nu ännu en konkurrent med Apple.
Det är CNBC som skvallrar om att Apple är aktuell med att lansera en Netflix-konkurrent redan nästa år. Det har ju varit några turer med detta i ankdammen men nu ska det alltså vara klart att det faktiskt kommer en tjänst och det redan nästa år.
Än så länge vet ingen om tjänsten blir fristående, eller om den bundlas ihop med Apple Music eller (hoppas inte) iTunes. Men vi får se. Oavsett så blir det ett händelserikt år för alla tittare nästa år när nu alla storföretag ska underhålla oss.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Så här mycket spenderar den största annonsören på Instagram