Keymetrics

Nu finns Youtube TV i Samsungs senaste Smart-TV

Youtube och Samsung har kommit överens om att Youtube TV ska finnas i Samsungs Smart-TV. För Youtube är det en stor möjlighet att få en enorm tittarbas.
Men bara för att Youtube TV finns i TV:n så betyder det inte automatiskt att de får tittare. De måste fortfarande konvertera dem från andra tjänster som Amazon, Netflix, Hulu med flera. Men nu är i alla fall första hindret borta – att finnas i samma rum som tittaren.


Uppdatering: Nu finns Youtube TV även i LG:s TV-apparater

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Accenture slår in öppna dörrar med undersökning om kundlojalitet