Keymetrics

McDonalds felskrivning på Twitter fick tusentals visningar

När McDonalds skulle tweeta ut ett erbjudande inför Black Friday så råkade man göra en miss, som sedan spreds i sociala medier.


Några timmar senare kom deras svar.


 
Någon på McDonalds glömde helt enkelt att skriva in tweeten och länka till rätt kampanj. En miss som snabbt fick fart på nätet. Förmodligen fick McDonalds fler visningar av sin miss än den rätt tweeten hade fått.
Än så länge har denna tweet delats över 4.000 gånger.
Här är några svar som McDonalds fick på Twitter:

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Här är reklamfavoriter som visades under Super Bowl 2020