Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Jaha, så du kollar också på Netflix under arbetstid

Netflix har gjort en kul studie som visar var och när deras tittare använder tjänsten. Det visar sig att platserna är lite udda.

För det första kollar många på tunnelbanan, bussen, flyget eller annan allmän plats. Hela 67 procent avslöjar att så är fallet. Fast, vad ska man annars göra när man sitter på rumpan och förflyttas från a till b.

Den mest häpnadsväckande siffran är att en fjärdedel tittar på Netflix under arbetstid. Sitter man i ett hörn i det öppna landskapet eller har ett eget rum så är det ju fullt möjligt att smygkolla på Netflix när man egentligen ska ha näsan i ett kalkylark. Det där med 8-timmars arbetsdag borde verkligen ses över med tanke på hur mycket dötid som spenderas på jobbet. Fika någon?

Nära 10 procent säger att de tittar på toan. Ja, ska man ha sig en långkörare på toaletten så kan det ju inte skada med lite underhållning under tiden.

Studien är baserad på 37.000 användare världen över.

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>