Keymetrics

Rykte: Facebook utvecklar #breakingnews och en Swish-konkurrent

Facebook utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster till sina plattform. Senast ut från deras labb, enligt rykten på Twitter, är hashtaggen #breakingnews och en Swish-konkurrent.
Swish-konkurrenten, som ännu inte har något namn, ska möjliggöra att du kan skicka pengar mellan vänner, sidor och företag på Facebook. Om Facebook får som dom vill kommer du att klippa dina kreditkort inom några år. För vem behöver dem när du kan sköta om all din ekonomi på Facebook.


Hur #breakingnews kommer att fungera vet vi inte mer än att Facebook håller på och testar funktionen i sitt labb.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Kvinna som skriver på dator
5 tips för att skriva SEO-vänliga texter