Keymetrics

Google expanderar Trends med nya data

Om du vill ha koll på vad vi svenskar söker efter just nu ska du bege dig till Google Trends. Men Google har upptäckt att det saknas mer information än bara sökningar. Nu laddar Google sin Trends med data från Nyheter, Shopping, Bilder och Youtube.
Numera kan du alltså se annan data än bara sökningar. Om du exempelvis väljer att söka efter ”Taylor Swift” så får du numera även upp data om vilka relaterade videoklipp användare söker på just nu i Youtube. Du kan även se hur nära inpå sökningar efter bilder på henne eller andra videoklipp trend:ar.
Här kan du spana in Google Trends.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
SEO-tips 2020
SEO-tips 2020