Keymetrics

Finska Nitor öppnar kontor i Stockholm

Nitor, är ett finskt företag som sysslar med agil design, utveckling av program/system, konsultation och mer. För att vara närmare sina svenska kunder öppnar man därför kontor i Stockholm.
“We have steadily expanded our operations in the Nordic markets during the past few years. At the moment, we serve a growing customer portfolio spanning Finland, Sweden, Denmark, and Norway,” berättar Matti Vilmi, som är vd på Nitor.
“The Swedish economy is growing strongly, especially in the Stockholm region. Software and digital industries are expanding in every direction imaginable, which increases demand for our core expertise, sustainable digital development. To kickstart our Stockholm office, we brought in people over from our other locations. In the future, we plan to hire local talent. We naturally aim to be the best place to work for digital engineers also in Sweden,” säger Matti Vilmi (på bild).

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Två ägg: Vad hände med Adblockers?