Keymetrics

Fram med bullar och ballonger för nu ska vi fira televisionen

World Television Day är ett firande av tv som medium. Bakom initiativet finner vi EBU, ACT och EGTA.
EBU är förkortningen för European Broadcasting Union som har medlemmar i 56 länder. ACT står för Association of Commercial Television in Europe och som 33 medlemsföretag från 27 europeiska länder. EGTA har 128 medlemsföretag i 39 länder och representerar alla tv-säljhus.
Här är deras samlade argument till man firar televisionens dag:
Today we celebrate how TV touches millions of people every day and gathers us around common interests. Now, more than ever, the trustworthiness of television plays a central part in our daily lives as it keeps us up to date on what is going on at home and abroad and brings the world’s attention to what matters. Editorial responsibility, truthful reporting, top quality content, the safest environment and the reliable, independent measurement system are the DNA of TV. This makes it a unique medium for world class content and a fully brand-safe environment… no matter on which device.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
2020 är året marknadsförare satsar på varumärkesbyggande