Keymetrics

Så här tycker Millennials att en arbetsplats ska vara

Ungefär 75 procent av den globala arbetskraften kommer år 2025 bestå av millennials, enligt en undersökning från EY. För att kunna attrahera de bästa talangerna ur denna grupp krävs betydligt mer än att erbjuda en attraktiv lön.
När dagens ambitiösa talanger söker jobb är teknik och arbetskulturen en stor del. Att skapa en arbetskultur där folk känner sig uppskattade, självständiga och samtidigt en del av teamet kommer bli allt viktigare.
Millennials är en generation som växt upp med internet, så en arbetsplats med moderna verktyg och resurser är ett måste.
En annan viktig aspekt är flexibilitet. Millennials vill inte sitta på kontoret 9 till 5 utan kunna jobba hemifrån eller från annan plats ifall de känner för det. Hela 75 procent anser att företaget de jobbar på bör ha en sådan policy, enligt en studie från Deloitte.
“If you can’t trust your employees to work flexibly, why hire them in the first place?” menar millennial Adam Henderson i studien.
En fråga som många företag bör ställa sig.
Här kan läsa en intressant artikel om hur Millennials vill jobba.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ta kontroll över din persona tillsammans med Bing