Keymetrics

Content marketing ökar i popularitet bland annonsörer

Enligt en ny studie genomförd av Technavio kommer marknaden för content marketing att explodera närmaste åren.
Studien avslöjar att marknaden beräknas öka från 195 miljarder dollar till 412 miljarder dollar år 2021.
Enligt Technavio och onlinetidningen TheDrum är formatet bästa lämpat för varumärkeskännedom och ducka reklamblockerare.
“Content marketing is the most economical and effective means of building brand awareness among consumers. If an audience can rely on a company for information, then they will most likely buy products from the same company,” kommenterar Ujjwal Doshi från Technavio till TheDrum.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Shopello BidBrain
Cervera testar AI-motor för Google Shopping