Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Smaklös annons om bröstförstoring pryder kvällspressen

Mitt under pågående debatt #metoo och objektifieringen av kvinnor blir man förvånad när annonser om bröstförstoring dyker upp i kvällspressen med texten ”Nu känns det som att min kropp är komplett”.

Den här annonsen visas på dagens Expressen:


Skärmdump: Expressen.se 23 november kl 10:29

Det var ju bara senast igår som över 4.000 kvinnliga journalister ställde sig bakom hashtaggen #deadline. Och som var huvudnyhet just på Expressen.se.

Det saknas taktkänsla när man lägger upp en sådan här annons under pågående debatt.

Är annonsintäkten verkligen viktigare än allt annat? Vad tycker du?

Timo Koskinen

Dagensanalys

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Jag gillar media, analys och att tycka om det som är rätt och fel. Det är viktigt att man vill tycka om saker, tycker jag. Maila gärna mig om du vill bolla tankar och idéer.

Jag har jobbat länge inom media som både köpare och säljare. Jag tycker annonser är bra och att adblockers är dåliga. Internet är framtiden och allt analogt kan packa ihop och lägga ned.

1 kommentar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>