Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Vill du surfa utan annonser – utan att installera en annonsblockerare

Har du också tröttnat på att bli förföljd på nätet av dåliga retargeting-annonser?

Men du vill kanske inte ladda ned en reklamblockerare då du vill ha koll på vilka annonsörer som finns där ute ute på nätet (det är ändå annonserna som finansierar innehållet).

Då finns det en enkel lösning, du kan ladda ned en webbläsare med inbyggd reklamblockerare en av dem är Brave Browser.

Då kan du använda webbläsare utan att exponeras för annonser när du skall julhandla (då kan inte barnen eller frun se vilka presenter de kommer få eftersom du kommer slippa all dålig retargeting på saker som du redan har köpt).

På köpet (som är helt gratis) får du en snabbare webb som även sparar ditt batteri.

Timo Koskinen

Dagensanalys

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Jag gillar media, analys och att tycka om det som är rätt och fel. Det är viktigt att man vill tycka om saker, tycker jag. Maila gärna mig om du vill bolla tankar och idéer.

Jag har jobbat länge inom media som både köpare och säljare. Jag tycker annonser är bra och att adblockers är dåliga. Internet är framtiden och allt analogt kan packa ihop och lägga ned.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>