Keymetrics

Starka åsikter om Facebook, både mest älskade och hatade

Nyligen genomförde tidningen The Verge en studie om ”de stora fem” (Amazon, Google, Apple, Facebook, Microsoft) för att ta reda på vad användarna tycker om de olika bolagen.

Studien visar att åsikterna är starkast vad gäller Facebook, men de är samtidigt mest spridda. De både älskar och hatar plattformen som många tydligen skulle sakna mer än Apple om företaget försvann.

Sedan Facebook kom har plattformen vuxit i stadig takt, många uppskattar möjligheten att kunna hålla kontakten med vänner och familj, medan det samtidigt finns upprördhet kring integritetsfrågor. En talesperson på Facebook säger att ”Det är bra att se att människor får ut mycket av Facebook, men vi vet att vi har mycket arbete att göra.”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Foto: Unsplash
Här får kidsen 5 gånger mer betalt än vuxna