Keymetrics

Snap startar en filmstudio med NBC Universial

Företaget Snap som äger appen Snapchat ska starta en filmstudie för mobilfilmer.
Tillsammans med NBC Universal ska Snap starta en filmstudio för att skapa korta serier som ska kunna ses i mobilen.
Snap och NBC Universal kommer att samäga filmstudion som ska producera komedier och dramaserier för mobilen.
“We fundamentally believe that mobile is a new medium. Because that creative process is so unique, we felt there was a need for a fully dedicated entity focused on that,” kommenterar Snap till Variety.
“NBC Universal is proud to have been Snap’s first partner to create shows, and we’ve seen consistent audience growth and engagement on the platform. This digital content studio is an extension of our already strong partnership and an opportunity to develop new IP (intellectual property) and franchises for a mobile-first audience,” kommenterar NBC Universal.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Estrella sponsrar e-sport för att nå sina målgrupper