Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Project Manager till Samsung

Om du älskar att driva projekt och vill utvecklas i ett globalt företag ska du läsa den här platsannonsen.

Academic Work söker för Samsungs räkning en Project Manager. Du kommer arbeta med att öka varumärkespreferensen för Samsungs smartphones i Norden med målet att nå en marknadsledande position. Vidare kommer du att ansvara för att rulla ut och genomföra specifika marknadsaktiviteter/koncept som kommer från huvudkontoret samt driva kampanjer på nordisk nivå.

Exempelvis kommer du arbeta med:

* Projektplanering, genomförande, budgethantering och uppföljning
* Att förbereda presentationer
* Att hantera övriga arbetsuppgifter som dyker upp ad hoc

Låter det intressant? Här hittar du mer information kring tjänsten och kan skicka in din ansökan!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>