Keymetrics

Podden: Så här tacklar Quantcast AI och maskininlärning

Mattias Strandberg är nyss hemkommen från eventet Supernova som arrangerades i London av företaget Quantcast. Där fick han möjlighet att prata med Konrad Feldman som är vd och medgrundare av Quantcast samt Peter Day som är ansvarig för teknik och utveckling om företagets satsningar på AI och maskininlärning.

I det här poddavsnittet får du lyssna på en mycket intressant diskussion om tekniker som är högst relevanta för alla företag inom den digitala ekonomin.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Experterna: Viktigaste nyheterna inom SEO, SEM och analys sedan årsskiftet