Keymetrics

Mailchimp lanserar retargeting-annonser

Mailchimp används idag av tusentals företag och organisationer för att hantera utskicka via epost. Nu har de även lanserat möjligheten för alla sina användare att trycka ut retargeting-annonser.

Personligen ogillar jag starkt retargeting som annonsform. Jag har fått se oändliga antalet annonser om saker jag reda köpt eller något jag googlade fram för att jag var nyfiken. Om en annonsform borde förbjudas av FN så är det retargeting.

Så för bara 8 kronor per dag kan du nu skicka ut mail till personer som visat intresse för olika produkter och tjänster.
Så här fungerar det:

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Verizon OneSearch
Operatören som vill konkurrera med Google berättar inte hela sanningen