Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Kreativ videoredigerare till Insplorion

Är du student och söker ett extrajobb? Är du en fena på YouTube och att redigera filmat material? Då kan detta jobbet vara något för dig!

Academic Work söker för Insplorions räkning en videoredigerare. Insplorion är ett start-up bolag som arbetar inom fältet för nanoteknologi med mätinstrument och sensorer.

Som videoredigerare kommer du att ansvara för att filma och redigera material som kan användas i marknadsföringssyfte. Du kommer även att ta fram material som används i utbildningssyfte till Insplorions kunder.

I samråd med teamet kommer ni fram till vad som ska spelas in och din uppgift blir sedan att redigera och klippa materialet till en slutprodukt som är anpassad för hemsida och sociala medier såsom YouTube.

Ifall du tycker att detta låter intressant ska du klicka här för mer information kring tjänsten och för att ansöka!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>