Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Kommunikatör för uppdrag till SLL

Vill du vara med och skapa digitala förutsättningar för verksamhetsutveckling av hälso- och sjukvården i Stockholm? Stockholms Läns Landsting söker nu en kommunikatör som vill vara med i en digital förändringsresa.

Academic Work söker för kunds räkning en kommunikatör till offentlig sektor. Tjänsten startar omgående och är på heltid.

Programmet Framtidens vårdinformationsmiljö, FVM SLL, är Stockholms läns landstings hittills största initiativ för att driva hälso- och sjukvårdens digitala förändringsresa. Programmet planeras pågå under cirka fem år och ska lägga grunden till en ny vårdinformationsmiljö för hälso- och sjukvården.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Stödja programmet med verksamhetsövergripande kommunikation
* Producera och publicera texter i såväl tryckt som digital media
* Ta fram olika former av kommunikationsmaterial
* Formulera budskap, föreslå kommunikationsstrategier och genomföra kommunikationsinsatser, kommunikationsprojekt och kampanjer

Låter det intressant? Klicka här för mer information och för att ansöka.

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>