Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Facebook Marketing Science team i Norden ska bli fler och söker nu dig!

Facebook söker en analytiker, företrädesvis med erfarenhet av kvantitativ marknadsanalys, för att driva arbetet med Facebooks strategi för research tillsammans med annonsörer och mediebyråer i Norden.

Vi letar efter en person som har ett kritiskt och utforskande tankesätt för att inspirera hur mediebyråer, annonsörer och branschen i stort kan genomföra och använda mätning och research.

I rollen ingår att förstärka relationerna med intressenter på mediebyråer. Du kommer vara ansvarig för att jobba med byråer i frågor som rör relevanta dataintegrationer, utformandet av tester och stöd för att förbättra effektiviteten kring deras annonsering över digitala plattformar och i olika medier

Låter det intressant? Då ska du klicka här för att läsa mer och för att ansöka.

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>