Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Dataanalytiker till Bonnier Magazines & Brands

Är du en person som gärna grottar ner dig i stora datamängder och tar dig an utmaningen att göra det mest komplexa till något enkelt och förståeligt? Då kanske det är dig Bonnier söker!

Academic Work söker för Bonnier Magazines & Brands räkning en dataanalytiker till deras annonsavdelning då man behöver stärka upp teamet med ännu en medarbetare.

Som dataanalytiker ansvarar du för att ta fram rapporter och beslutsunderlag utifrån digital beteendedata, undersökningsdata och CRM-data. Ditt arbete löper från insamling av rådata till slutrapport samt presentera resultatet för kund eller samarbetspartner.

Följande kommer att ingå i ditt arbete:

* Uppföljning och utvärdering av kampanjer och tester
* Hantera stora datamängder
* Segmentering av användardata
* Utveckling av deras analysprodukter

I arbetet ingår att tillhandahålla både djupdykande, strategiska analyser samt ad-hoc-analyser. Du kommer att ha en central roll i arbetet med att implementera insiktsdrivna analyser på deras annonsavdelning.

Tycker du att detta låter spännande? Klicka här för att läsa hela platsannonsen och för att skicka in din ansökan!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>