Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Bara två veckor kvar – missa inte webinaret om GDPR

Måndag den 23/10 kl. 14:30 är det dags för vårt webinar om GDPR som genomförs tillsammans med SMIF! Är du osäker på hur du ska tolka lagen, eller vad du behöver göra för att undvika de mycket höga böter som ett brott mot direktivet kan medföra ska du signa upp dig med en gång, platserna håller redan på att ta slut!

Dr. Michelle Goddard är  chef för Policy and Standard på Market Research Society och kommer dela med sig om det senaste kring GDPR, samt vad du behöver göra för att bli redo. Bara några dagar innan webinaret hålls en stor diskussion i EU om hur kravet på tillstånd från användaren ska tolkas, och du kan därför vara säker på att du får den allra senaste informationen som finns att tillgå. Dr. Goddard har dessutom under flera år arbetat med lagen, och är väl insatt i vad den innebär för olika företag.

Är du det minsta osäker är det därför ett utmärkt tillfälle att räta ut alla frågetecken.
Det kommer finns tid att ställa frågor till Dr. Goddard, så fundera igenom vad du behöver veta för att känna dig säker.

Webinaret är helt gratis!
(Skulle du utebliva tar vi däremot en no-show avgift på 500 SEK.)

Du anmäler dig här!

 

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>