Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Allt från webinaret om GDPR

Igår (måndag 23/10) genomförde ett webinar om GDPR tillsammans med Svenska Marknadsundersökningsföretagen (SMIF). Med närmare 100 deltagare var det ett mycket lyckat event där deltagarna fick höra det allra senaste om vad som diskuteras i Bryssel från den mycket kunniga Dr. Michelle Goddard som vanligtvis jobbar på European Research Foundation (EFAMRO). Nedan finner du såväl presentationen som inspelningen av webinaret.

GDPR är på väg med stormsteg, och till den 25/5 2018 måste alla företag agera i linje med det nya EU-direktivet. Det är mycket som behöver komma på plats och deltagarna hade delvis olika syn på vad GDPR innebär.

Om du missade webinaret, eller bara vill kika igenom det igen så finns presentationen här:

GDPR Webinar presentation webb

Du kan även se inspelningen från webinaret här:

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>