Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här
Sponsrad

Social Media Specialist till REIREI

Är du kreativ, nytänkande och har riktigt bra koll på social media? Vill du arbeta på ett expansivt företag där du får möjlighet till mycket eget ansvar och stor möjlighet att påverka?

REIREI AB grundades 2011 som distributör av barnprodukter i Skandinavien. Academic Work söker nu för REIREI:s räkning en Social Media Specialist som kommer ansvara för att deras varumärken är i framkant på sociala medier. Du kommer arbeta med både strategi och innehåll för olika kanaler för sociala medier såsom Facebook, Instagram och Youtube.

Du kommer ha en bred roll och ansvara för att utveckla och underhålla REIREI:s varumärken genom olika sociala media kanaler, t.ex. Instagram och Youtube. Inom ramen för detta kommer du även att vara företagets ansikte utåt, då du frontar varumärken via både bild och video.

Du kommer till exempel att:

* Förvalta och bevaka REIREI:s närvaro i sociala medier.
* Utveckla och administrera samtliga sociala media kanaler.
* Skapa och anpassa innehåll utifrån media.
* Underhålla, svara och hjälpa följare och kunder via de olika mediekanalerna.

Låter det spännande? Då ska du skicka in din ansökan redan idag!

Är ditt företag på jakt efter nya talanger? Lägg upp er jobbannons på Metrojobb.se – en av Sveriges bästa jobbsajter!

Metrojobb.se

Metrojobb

Metrojobb

084029960

Metrojobb sporrar dig som är jobbsökande och gör det enkelt för dig som söker nya utmaningar i arbetslivet. På Metrojobb.se ska man alltid kunna finna intressanta jobbannonser, inspirerande tips samt reportage om karriär och arbetsmarknad. Metrojobb.se har en modern syn på jobbsökande. Både vi och våra användare finns i storstäderna och det gör även de tusentals jobb som vi erbjuder varje dag.

Metrojobb.se är en del av Metro Nordics onlineerbjudande. Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka utav flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. På metrojobb.se ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>