Keymetrics

Podden: Globala digitala konsumenter – insikter och trender för rörlig bild

I den här podden pratar vi om internationella utbyten, rörlig bild på internet, linjära kanaler, mätvalutor och glokala trender. På med hörlurarna, luta dig tillbaka och lyssna på denna podd med Magnus Anshelm som är VD på MMS.

Det här är en spännande podd med Magnus Anshelm som är VD för mätföretaget MMS, som levererar den officiella mätvalutan för rörlig bild i Sverige. Han har nyligen kommit tillbaka från en konferens i Sydafrika som samlade världens kunniga inom rörlig bild. Här berättar han om sina erfarenheter och insikter samt pekar på glokala trender.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Experterna: Viktigaste nyheterna inom SEO, SEM och analys sedan årsskiftet