Keymetrics

MarC Awards – undersökningsbranschens Oscarsgala!

Nu är det dags för årets största event inom undersökningsbranschen! MarC Awards är galakvällen där Sveriges främsta i branschen ska koras, och det utlovas fest och flärd!
Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) anordnar tillsammans med Sveriges Marknadsundersökare (SÖK), Sveriges Marknadsundersökningsköpares Förening (SMUF), European Society for Opinion and Marketing Research (ESOMAR), Statistikfrämjandet samt Surveyföreningen branschens egen galakväll.
Torsdag den 16/11 kl. 18:00 rullas röda mattan ut till Berns Ljusgården där årets event anordnas.
”Äntligen är det dags för vår egen gala där vi får uppmärksamma alla duktiga människor och företag i undersökningsbranschen” säger Karin Nelsson, styrelseordförande i SMIF och initiativtagare till galan.
Under kvällen kommer vinnare i fem olika kategorier att koras, och det är branschens medlemmar själva som nominerar vilka de tycker ska vinna. En jury bestående av representanter från alla sex organisationer kommer sedan att välja ut såväl de tre huvudnominerade som vinnarna i varje kategori.
De fem kategorierna är:

  • Årets nykomling
  • Årets kvalitetsutvecklare
  • Årets undersökningsprojekt
  • Årets influencer
  • Branschgärningen

Sista dagen att nominera till tävlingen är den 24/10, och de huvudnominerade kommer att presenteras den 26/10.
Nomineringar lämnas här.
”Med tanke på hur många kompetenta och duktiga människor det finns i branschen kommer det bli ett svårt jobb att välja bara en vinnare i varje kategori.” spår Mattias Strandberg, generalsekreterare i SMIF.
Mer information om de nominerade, samt alla uppdateringar kring eventet hittar du här på dagensanalys.se, officiell mediepartner till eventet.
Du anmäler dig här och sista anmälningsdag är den 9/11. I de 695 kr som deltagandet kostar ingår såväl dryck som enklare förtäring.
När: 16 november
Tid: Klockan 18:00
VarBerns Ljusgården i Stockholm

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
NextM 2020
På NextM 2020 ska det tvättas loggor