Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Fråga-svar-verktyget Polly surfar på Snapchatvågen och har 100 miljoner svar

Snapchat har egentligen ingen så kallad ’developer platform’ men det stoppar inte nyfikna entreprenörer att länka till sina egna tjänster från Snaps och Stories. Polly är en sådan tjänst och den har 20 miljoner användare som skapat 100 miljoner svar, förra månaden.

Med Polly kan kidsen som använder Snapchat skapa egna frågeformulär och skicka ut till sina kompisar. Frågorna och svaren skapas av den som skickar ut och sen får alla kompisar tycka till. Polly är ett exempel på tjänster som lyckats ta sig in i Snapchats värld och till idag fått 20 miljoner användare och 100 miljoner svar bara förra månaden.

Här berättar en användare hur Polly fungerar:

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>