Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Bannerflow rekryterar Antonia och Eddie

Bannerflow rekryterar Antonia Lindmark som Head of Insight och Eddie Gustavsson som Chief Marketing Officer. 

Bannerflow är ett svenskt företag som gör det möjligt att enkelt skapa, hantera, skala upp och distribuera stora volymer digitala annonser i olika språk och storlekar till kunder från hela världen.

Antonia Lindmark kommer närmast från en anställning hos SF Studios, ett av världens äldsta filmbolag och den ledande filmstudion i Norden, där hon var Head of Business Intelligence. Där arbetare Antonia med att tillhandahålla konsument- och marknadsinsikter till ledningsgruppen samt de tre affärsenheterna inom företaget: inköp & distribution, produktion och digitala tjänster. Innan SF Studios arbetade Antonia på MTG (Modern Times Group MTG) som Head of Research för Pay TV Nordic samt som marknadsanalytiker för mobiloperatören 3 Sverige och TV4.

Eddie Gustavsson har tidigare arbetat på Skandia som digital specialist. I denna roll ansvarade Eddie för att utveckla delar av Skandias digitala marknadsföring och samordna med övriga marknadsföringsaktiviteter. Före tiden på Skandia arbetade Eddie som chef för onlineförsäljning hos Schibsted Tillväxtmedier, partneransvarig  hos Payson, och marknads- och försäljningschef för Mötesplatsen, ett ledande svenskt och norskt datingföretag.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>