Keymetrics

Adobe presenterar banbrytande nyheter för videoproduktion

I samband med årets teknikkonferens IBC i Amsterdam presenterar Adobe en rad nydanande uppdateringar i Creative Cloud inom virtual reality, animation och motion graphics.

Videokreatörer kan exempelvis se fram emot att kunna använda motion graphic-mallar direkt i Adobe Stock och CC Libraries, förbättrad läppsynk med Adobe Sensei och nya möjligheter till samarbete i Team Projects.
På konferensen IBC i Amsterdam presenterar Adobe en rad förbättringar i Creative Clouds videoverktyg- och tjänster som kommer att lanseras senare i år. Till dessa hör nyheter inom virtual reality (VR)/360, animation, motion graphics, redigering, samarbete och Adobe Stock.

– Video är det snabbast växande mediet inom kommunikation och underhållning. Oavsett om man står inför att skapa innehåll till en online-plattform, är ett globalt medieföretag eller en filmskapare, ska man blixtsnabbt kunna leverera högkvalitativt innehåll till alla plattformar och format. På Adobe vill vi gärna vara med och sätta nya standarder för samarbete, sociala medier och analytics. Vi vill förbättra arbetsflödet för alla typer av videokreatörer, säger Max Hagelstam, videospecialist på Adobe i Norden.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Uber ger sig in i annonsbranschen