Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Så tar du den perfekta selfien – Infographic

Under sommaren har du säkert tagit en del selfies för att visa var du är eller vad du gör. Men det är inte helt enkelt att få till en bra bild. Därför har MyTrendyPhone tagt fram denna guide för att du ska kunna ta proffsiga selfies nästa gång du är på språng.

Varje dag tas miljontals selfies, de flesta publiceras på Facebook och allt fler använder en selfie-stick. Men för att ta riktigt bra bilder bör du slänga ett öga på den här guiden. Tack vare den hoppas vi få se många snygga selfies nu till hösten!

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>